ERZURUM / KARAYAZI - Çayırbeyli İlkokulu

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

İSTİKLAL MARŞIMIZ 103 YAŞINDA...

Bugün 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuzda tören gerçekleştirildi.Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayıp ,Mehmet Akif Ersoy'un hayatının ve eserlerinin anlatılması,günün anlam ve önemini belirten şiir ve yazıların okunması,oratoryo seslendirilmesi ile devam etti.Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini ve bağımsızlık ruhunu hatırlamak ve gelecek nesillere aktarmak adına değişik etkinliklerin sunulduğu töreni hazırlamada ve sunmada emeği geçen İrat GÜVEN öğretmenimize ve sevgili öğrencilerine teşekkür ederiz.Bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşı'mızı yazan Mehmet Akif Ersoy'u ve bu mücadelede yer alan tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 22:55 - Görüntülenme: 42