ERZURUM / KARAYAZI - Çayırbeyli İlkokulu

YERLİ MALI YURDUN MALI,HERKES ONU KULLANMALI

12-18 Aralık tarihlerinde  kutladığımız Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası için okulumuzda etkinlikler hazırlandı.Küçük yaşta tutumlu olma alışkanlığı kazanmanın önemini vurgulama,yatırımın anlam ve önemini kavratmaya yönelik şiir ve konuşmalar paylaşıldı.Yapılan çalışmalarda sağlıklı,mutlu insanları ile kalkınmış Türkiye yaratmayı görev olarak üstlenmiş bireylerin sorumlulukları üzerinde duruldu.Sınıf tahtasına yapıştırılan görseller öğrencilerimizin dikkatini çektiği gibi aynı zamanda merak ve ilgi uyandırdı.Etkinlikleri hazırlamada emeği geçen 1-2/A  sınıfı öğretmenimiz Zehra İlknur ALTUĞ'a ve sevgili öğrencilerine teşekkür ederiz.

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 19:03 - Görüntülenme: 51